Betonvágás – gyorsan, zajmentesen, bármilyen vastagságnál

betonvágásFelújításkor, átalakításkor, építkezéskor is szükség lehet arra, hogy beton felületekbe készítsünk nyílásokat. Ez sokszor vesződséges, időigényes munka, különösen akkor, ha nem a megfelelő szerszámokkal és szakértelem birtokában végzik.

Hogyan dolgozunk a betonvágás során?

A mi szakembereink gyors és pontos munkavégzést kínálnak. Legyen szó bármilyen vastag beton, vasbeton anyagról, gépeink segítségével magabiztosan oldjuk meg felesleges por, zaj és időpocsékolás nélkül a feladatot.

Elsősorban sok-sok évnyi kollektív tapasztalatunkból merítünk, melyről korábbi partnereink is számot adhatnak. A betonvágás komoly feladat, amely koncentrációt és magas szintű szaktudást igényel, hozzáértést a technológiához és képességet a feladat felmérésére. Nálunk csak olyanok dolgoznak, akik mindezt természetesnek veszik. Tegyen próbára minket!

 

Mit vállalunk?

Szinte mindent – legyen szó oszlopokról, födémekről, aljzatokról vagy falakról, bármilyen vasbeton vagy beton építőelemről, nem akadály a betonvágás. Az átmérő sem számít, hiszen olyan gépeket és technikákat alkalmazunk, amelyek segítségével képesek vagyunk megbirkózni minden feladattal.

Mit használunk a betonvágáshoz?

betonvágás bármilyen vastagságbanA betonvágás nálunk bármilyen vastagságban lehetséges.

15 centiméter alatt egyszerűbb vízhűtéses, kézi gépet használunk. Puhább anyagok esetén (pl. ytong vagy tégla) 20 centiméterig lehetséges a kézi vágás. Elsősorban mélyépítésben, kisebb vas-vagy betoncsövek, előre gyártott kisebb betonelemek, térkövek, panellakások stb. vágásakor kerül elő ez a technika.

15 és 73 centiméter között a betonvágás sínes géppel történik, 600 és 1600 milliméter közötti átmérőjű tárcsával. A sínes gép segítségével vághatunk alulról–felfelé födémet, speciális talpakat alkalmazva akár lépcsőt is. Ilyen típusnál lehetőség van a távvezérlésre, ami lehetőséget ad arra, hogy a kezelő a legoptimálisabb pozícióból, illetve másként hozzáférhetetlen helyeken is precíz betonvágást végezzen. A vágótárcsa milliméterre pontosan állítható, és akár 10 méter hosszú szakaszt is egyszerre vághatunk.

50 centiméter felett már általában gyémántkötéllel zajlik a betonvágás. Egy ilyen géppel bármilyen anyagú falat, alapot, pillért képesek vagyunk akár több méter vastagságig vágni, így hatékonyan és gyorsan darabolni, bontani vagy éppen a megfelelő méretre igazítani. Különleges helyzetekben akár fémöntvények vágásához, sőt, víz alatti környezetben is alkalmazható.

Kiemelt szolgáltatásaink: