Betonfúrás gyémánttechnológiával – zaj és por nélkül, gyorsan és pontosan

falfúrásKülönféle épületgépészeti és elektromos vezetékeket akar elhelyezni? De ezeknek új nyomvonalat kell kialakítani – ha azonban a vasbeton falakon és födémeken, téglafalakon keresztül kell ezt megtenni hagyományos véséssel és bontással, akkor az rendszerint zajos, poros, rendkívül zavaró hatásokkal járó munka. A betonfúrás házilag pedig szinte minden esetben több problémával jár, mint haszonnal.

Ráadásul gyakran még annak ellenére is pontatlan a végeredmény, és sokat kell utána visszajavítani, és nem kevés időbe telik a munka elvégzése.

 

Hogyan ígérhetünk mégis sebes és precíz munkát a gyémánttechnológiás betonfúrás során?

Szakembereink állványos fúrógépet használnak, amely gyémánttechnológia segítségével készíti el a furatokat. Ennek köszönhetően a munka során nem kell tartani a felesleges rezgéstől – és így a fülsiketítő, frusztráló zajtól sem –, ahogyan a porképződés problémájával sem kell foglalkozni. További előnye ennek a módszernek, hogy a hagyományos betonfúrási technikákkal ellentétben a fúrás helyét nem kell a betonvasakhoz igazítani. Mindezt elfogadható, versenyképes ár mellett biztosítjuk.

Milyen jellegű munkákat vállalunk betonfúrás keretében?

Magfúró berendezéseink segítségével 10 és 700 milliméter közötti átmérőjű furatok elkészítését vállaljuk. Ezek a precíz munka folyamán létrehozott furatok alkalmasak arra, hogy bennük bármilyen épületgépészeti csöveket, kábeleket, huzalkötegeket, illetve elektromos vezetékeket helyezzenek el.

A betonfúrás történhet a falra merőlegesen vagy más szögben, alulról felfele is. A beton furatok mélysége akár több méter is lehet, mivel fúrógépeinkhez sokféle hosszabbító szárat tudunk használni.

Vizes fúrást alkalmazunk nagyobb átmérőjű betonfurat készítésekor. Kisebb átmérőnél vagy tégla anyagú fal esetében szárazfúrást is végezhetünk.

Mit használunk, amikor betonfúrást vállalunk?

állványos furat készítés kőtalapzatbaÁllványos fúrógépünk három fő részből áll (motor, fúróállvány és persze a fúrókorona). A teljesítmény 1700 és 7500 W között változik – mindig a feladathoz igazítjuk, a szükséges betonfúrás paramétereihez.

Azt, hogy milyen típusú motort és koronát használunk, elsősorban a fúrandó anyag milyensége dönti el – a tégla, beton, vasbeton, erősen vasalt beton és más fajták mind különféle megközelítést igényelnek.

150 milliméteres átmérő alatt mesterembereink kézből, állvány használata nélkül is képesek a precíz fúrást elvégezni.

 

 

Megfizethető betonfúrás árak, profi kivitelezőtől? Hívjon most!

+36 30 921 8508

Kiemelt szolgáltatásaink: