A Kovakő Kft. családi vállalkozásként 1998-ban alakult, betonfúrásra és betonvágásra szakosodva. Munkánk túlnyomó többségét ez a speciális szaktudást és gépparkot igénylő tevékenység adja. A szaktudást a 20 éves szakmai gyakorlat, a szakirányú felsőfokú végzettség, és nem utolsósorban a munkatársak rutinja adja. Gyakorlatilag az elmúlt években a betonfúró betonvágó szakmában az összes előforduló feladatot sikeresen megoldottuk.

Gépparkunkban a legkisebb betonfúrási munkától a legnagyobb gyémántköteles betonvágási munkákig megtalálhatók a megfelelő eszközök: kézi fúrók, kézi gyémánttárcsás gépek, állványos koronafúrók, vákuumtalp, hézagvágó, padlóvágó, dilatációt vágógépek, sínes falvágó gépek, gyémántköteles gépek, betonroppantó-bontó gépek, áramfejlesztők, stb. A gépparkunk gerincét a szakmában felsőkategóriás Hydrostress és Weka gépek alkotják.

Tevékenységünk minőségét jellemzi, hogy 2006 és 2009 között négy alkalommal nyertünk EU-s pályázatot a technológiánk és hatékonyságunk fejlesztésére. Szakmai tudásunknak és komplett gépparkunknak köszönhetően egy adott feladatra meg tudjuk találni a gyors, műszakilag optimális, és nem utolsó sorban az árérzékeny, gazdaságos megoldást. 

Székhelyünk a budapesti agglomerációban Pilisjászfalun van, munkánk főleg Budapesthez köt, de a speciális betonvágási betonfúrási munkákat országosan is végezzük.

Kiemelt szolgáltatásaink: