Betonvágás – gyorsan, zajmentesen, vastagságtól függetlenül

Betonvágásra van szüksége régi építésű épület, vagy nem is olyan régen felhúzott épület bármely részét illetően?
Tudta, hogy vannak olyan épületek, ahol statikai szempontból tilos a hagyományos bontási technológia alkalmazása?

Ne kockáztasson!

A cégünk által alkalmazott gyémánttechnológiás vágás célzott területre fókuszál, így zaj-és pormentes bontást tesz lehetővé.

Szűkös határidővel dolgozik?
Mi megértjük a problémát, spórolja meg a hosszas, káros rezgéseket generáló, sok porral járó bontási folyamatot, és fektesse bizalmát a rövid kivitelezési idővel járó, rezgésmentes gyémánttechnológiás vágásba!

Cégünk több, mint 20 év szakértelmével vállalja a régi-és új építésű épületek környezetbarát, rövid kivitelezési idejű, zaj-és pormentes elbontását. Számunkra nem okoz gondot az adott épület összetétele, strapabíró, nagy erejű gépeink gond nélkül átvágják az épület vasalásait, a különféle téglatípusokat, a beton-és vasbeton szerkezeteket, de akár az épületdíszítő termés-műkő elemeket is.

 

Milyen jellegű megbízásokat vállalunk?

Igyekszünk a legszélesebb körben kielégíteni ügyfeleink igényeit, legyen szó oszlopokról, födémekről, aljzatokról vagy falakról, bármilyen vasbeton vagy beton építőelemről, számunkra nem jelent akadályt a betonvágás. Az átmérő sem számít, hiszen olyan gépeket és technikákat alkalmazunk, amelyek segítségével képesek vagyunk megbirkózni minden feladattal.

 

Milyen speciális eszközöket használunk a munkáink során?

betonvágás bármilyen vastagságbanA betonvágás nálunk bármilyen vastagságban lehetséges.

15 centiméter alatt egyszerűbb vízhűtéses, kézi gépet használunk. Puhább anyagok esetén (pl. ytong vagy tégla) 20 centiméterig lehetséges a kézi vágás. Elsősorban mélyépítésben, kisebb vas-vagy betoncsövek, előre gyártott kisebb betonelemek, térkövek, panellakások stb. vágásakor kerül elő ez a technika.

15 és 73 centiméter között a vágási munka sínes géppel történik, 600 és 1600 milliméter közötti átmérőjű tárcsával. A sínes gép segítségével vághatunk alulról–felfelé födémet, speciális talpakat alkalmazva akár lépcsőt is. Ilyen típusnál lehetőség van a távvezérlésre, ami lehetőséget ad arra, hogy a kezelő a legoptimálisabb pozícióból, illetve másként hozzáférhetetlen helyeken is precíz betonvágást végezzen. A vágótárcsa milliméterre pontosan állítható, és akár 10 méter hosszú szakasz is egyszerre vágható általa.

50 centiméter felett már általában gyémántkötéllel zajlik a betonvágás. Egy ilyen géppel bármilyen anyagú falat, alapot, pillért képesek vagyunk akár több méter vastagságig vágni, így hatékonyan és gyorsan darabolni, bontani vagy éppen a megfelelő méretre igazítani. Különleges helyzetekben akár fémöntvények vágásához, sőt, víz alatti környezetben is alkalmazható.

 

Hogyan dolgozunk a betonvágás során?

betonvágás

A mi szakembereink gyors és pontos munkavégzést kínálnak. Legyen szó bármilyen vastag beton, vasbeton anyagról, gépeink segítségével magabiztosan oldjuk meg felesleges por-zajképződés nélkül a ránk bízott feladatot.

Elsősorban több mint 20 évnyi kollektív tapasztalatunkból merítünk, melyről korábbi partnereink is számot adhatnak. A betonvágás komoly feladat, amely koncentrációt és magas szintű szaktudást igényel, hozzáértést a technológiához és képességet a feladat felmérésére. Nálunk csak olyanok dolgoznak, akik mindezt természetesnek veszik. Tegyen próbára minket!

 

 

Versenyképes betonvágás árak, megbízható kivitelezőtől? Hívjon most!

+36 30 921 8508

Kiemelt szolgáltatásaink: